If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На бравото пръскалките са на предния капак и това което ми е правило впечетление, че са по-големи на размер от тези при нас. Любопитното ми е до колко е играчка да се направи такава "трансплантация" ?
Само мисълта, че за целта ще трябва да дупчиш капака, би трябвало да те откаже от идеята
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
само че никой не говори за пробиване на капак
моите също са "за капак" но монтирани на мястото на оригиналните и както е казал колегата - насочват се по-нагоре да не бият в рамената на чистачките
Не бе пичове - разкъртваш с бормашината дупката в пикливата пластмаса под чистачките, в която са вкарани оригиналните недоразумения, неречени пръскалки на 145... Мисля, че достатъчно ясно съм го написал...
Нали затова казвам, че се регулират максимално нагоре, защото са много ниско разположени...
Интересно, интересно. Между другото моите пръскалки, дето са си оригинални и си бият в рамената на чистачките. Ако ги вдигна достатъчно пръскат в небето. При вас не е ли така?
На моята пръскалката на задната чистачка е с такова винтче за регулиране. За предни не е ли по-добре да можеш да си завъртиш всяка струя на място, което ти трябва.
Интересно, интересно. Между другото моите пръскалки, дето са си оригинални и си бият в рамената на чистачките. Ако ги вдигна достатъчно пръскат в небето. При вас не е ли така?
На моята пръскалката на задната чистачка е с такова винтче за регулиране. За предни не е ли по-добре да можеш да си завъртиш всяка струя на място, което ти трябва.
баш де, оригиналните са си ташак отвсякъде по презумпция
колеги, днес се захванах обстойно с тия пръскалки.....та какво стана: махнах корите на пръскалките, видях че там няма проблем, почнах назад и видях "разклонителя" (не знам дали така се казва) където се разделя маркучето от казанчето за към 2-те пръскалки.....та докато бутна това пластмасово разпределителче то се разпадна....та намерих подобно от стар автобус "Чавдар" монтирах го с доста зор понеже маркуча от казанчето едвам се показваше....та сега съм идеален....
да ... често се споменава този три пътник в темите за чистачки. А до задното стъкло директно ли води маркуч?
На маркуча за задната чистачка също има такова клапанче, но двупътно. Представлява ето това:
На 145 набор '97 се намира точно зад левия стоп. Предполагам, че и на другите ще е там някъде. Иначе това маркуче си е отделно от това за предните чистачки и си тръгва от помпичката на казанчето.
Преди няколко дни му сменях уплътнението на тройника за предните - резултата е супер Течността не се връща в казанчето и не изтича + това налягането се подобри доста.
Comment